What’s Good presenterar: Kojo Funds (UK) | Nefertiti

What’s Good presenterar: Kojo Funds (UK)

Fredag 9 juni

Datum: 9 jun
Pris: 200 kr
Insläpp: 23:00
Typ: Stående
Plats: Nefertiti
Åldersgräns: 23 år
På Scen: 04:00

Kojo Funds – En banbrytande stjärna inom afro-swig på den brittiska musikscenen

Kojo Funds är utan tvekan en av de största stjärnorna inom afro-swig på den brittiska musikscenen. Med sitt nyskapande sound har han gjort sig ett namn som en av de mest framstående artisterna inom genren. Precis som Dizzee Rascal, Kano, Lethal B och Wiley, har han sin bakgrund i östra London och går nu med i den prestigefyllda skaran av tunga namn.

Kojo Funds har blivit utsedd till ”The Afro-Swing King” av olika supermedier och hans musik har toppat listor och nått miljontals lyssnare över hela världen. Det är ett tydligt bevis på att hans lekfulla sätt att förena olika genrer som grime, dancehall och R&B är en välkommen och unik uttrycksform i dagens musiklandskap.

Med hits som ”I like (mew Wizkid)”, ”Check”, ”My 9ine”, ”Check”, ”I like”, ”Dun Talkin” och ”Warning” kan ni förvänta er en riktig show när han för andra gången intar Nefertitis livescen! Det kommer bli en spektakulär upplevelse som ni inte vill missa.

Som vanligt kommer ni kunna dansa till det bästa inom Dancehall, Afrobeats, Afrohouse, Bailefunk, Reggaeton och Amapiano och mycket mer både före och efter spelningen. Så se till att vara där och upplev en oförglömlig kväll med Kojo Funds och de bästa rytmer som musikvärlden har att erbjuda.

Kommande Evenemang

Young Jonn (Nigeria)

Fredag 13 oktober
Läs mer

Hearts + They Owe Us

Fredag 20 oktober
Läs mer

What’s Good

Fredag 29 september
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies