Winona Oak | Nefertiti

Winona Oak

Den här konserten har redan varit

Datum: 24 maj
Pris: 220 kr
Insläpp: 18:00
På Scen: 19:00
Stänger: 22:00
Typ: Stående
Åldersgräns: 18 år

Winona Oak gör tre spelningar i Sverige!

Winona Oak är en framstående svensk singer-songwriter och musikalisk talang som är känd för sin unika röst och emotionella låtskrivning. Född Johanna Ekmark, började hon sin musikaliska resa i Stockholm år 2017 och har sedan dess tagit musikvärlden med storm. Med en förmåga att skapa gripande låtar som utforskar djupa och universella teman som kärlek, förlust och självupptäckt har hon fängslat lyssnare världen över. Nu åker Winona Oak ut på vägarna och kommer till Moriska Paviljongen i Malmö den 22 maj, Nefertiti i Göteborg den 24 maj och sist men inte minst Bar Brooklyn i Stockholm den 26 maj.

Efter att ha flyttat till Stockholm för att arbeta med sin musikkarriär påbörjade hon sin resa som Winona Oak år 2017. Hon samarbetade med den australiska elektroniska producenten What So Not för en trio av profilhöjande singlar, ”Better”, ”Stuck in Orbit” och ”Beautiful” – vilka vann Best Independent Dance/Electronica/Club single på AIR Independent Music Awards i juli 2019 – och som positionerade hennes kraftfulla röst i danspoparenan. Ett livsavgörande samarbete med The Chainsmokers på låten ”Hope” år 2018 banade vägen för framgången med hennes hitdebut ”He Don’t Love Me” året därpå. Plötsligt bodde hon i LA och allt hade förändrats. Hennes debut-EP, ”Closure”, kom år 2020, följt av hennes andra EP ”She” och det tidigare nämnda debutalbumet ”Island of the Sun”.

Oak’s musik sträcker sig över olika genrer, inklusive elektronisk pop, folk och indie. Hennes låtar präglas ofta av en personlig och introspektiv ton, där hon använder musiken som ett medium för självuttryck och självterapi. Genom hennes musik förmedlar hon äkta och gripande känslor som berör lyssnarna på djupet. Med en kraftfull röst och en förmåga att skriva låtar som går rakt in i hjärtat har Winona Oak etablerat sig som en av de mest spännande och inflytelserika artisterna i den samtida musikscenen. Hennes arbete har inte bara vunnit över kritiker och fans, utan har också belönats med flera utmärkelser och nomineringar, vilket cementerar hennes plats som en av musikens mest lovande stjärnor.

Liknande Evenemang

Abstract Crimewave

Lördag 16 november
Läs mer

Summer Sessions: Julia Lov

Fredag 19 juli
Läs mer

Summer Session: Mapei

Fredag 12 juli
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies