WOW Weekend #2 | Nefertiti

WOW Weekend #2

Den här konserten har redan varit

Datum: 11 aug
Pris: 200 kr
Insläpp: 23:00
På Scen: 04:00
Stänger: -
Typ: Stående
Åldersgräns: 23 år

Dag 2 av WOW Weekend presenterar Nefertiti The Biggest Afrobeats Party of the Year! Förbered er för en explosiv fredagskväll i hjärtat av Göteborg med det bästa inom afrobeats-musik. 

På fredagen får Göteborg och Way Out West-festivalen besök av afrobeats-stjärnorna Oxlade och OMAH LAY. Deras energi och talang kommer utan tvekan att få festivalområdet att vibrera. 

För att garantera att feststämningen fortsätter hela natten har vi stolt bokat OMAH LAYs officiella DJ, den otroliga DJ Junior, som kommer att överta scenen på Nefertiti och hålla festen igång till soluppgången. 

 WOW Weekend på Nefertiti erbjuder en helkväll både Open Air och inne på vår intima scen på Nefertiti. Vi har två dansgolv förberedda med en lineup av de bästa DJs inom afrobeats. Linda Jordan, Dj Brew, Demba, LV, Lemain, Lowkey C och Young Lee är redo redo att leverera afrobeats och rytmer för att hålla er dansande hela natten lång. 

Förbered er för en oförglömlig natt av musik, dans och festande med The Biggest Afrobeats Party of the Year. Madime och Nefertiti ser fram emot att välkomna er till en oemotståndlig fest i Göteborgs pulserande hjärta. Det är en stjärnspäckad kväll som ni inte får missa! Så markera datumet, den 11e augusti, i era kalendrar och förbered er för en kväll ni sent kommer att glömma. Låt oss skapa minnen tillsammans på THE BIGGEST AFROBEATS PARTY OF THE YEAR på Nefertiti. 

Liknande Evenemang

West Pride – Soak Me

Lördag 15 juni
Läs mer

What’s Good: Dope Caesar (NG)

Lördag 22 juni
Läs mer

RNB & Slow Jams

Torsdag 8 augusti
Läs mer
Se Kalendarium
Inställningar för cookies